Борба с плъхове и гризачи

Защита от влечуги и охлюви

Защита от птици

Защита от котки и кучета

Защита от насекоми

Течни и гранулирани торове

Тревни смески

Измервателни инструменти

Loading...

за чиста и защитена градина

Къде да намерите нашите продукти

Нашите продукти можете да намерите в големите търговски вериги и строителни хипермаркети – PRAKTIKER, BAUHAUS, MR.BRICOLAGE, HomeMAX, PRAKTIS, ВИЛАЗ, АЛАТИ, КРЕЗ, TeMax, MASTERHAUS и др. Стараем се винаги да предоставяме количества съобразени с търсенето и сезона, но дори да не успеете да се снабдите с необходимият ви продукт в близкия до Вас хипермаркет винаги можете да го поръчате и от нас.

Он-лайн магазини

Освен в големите търговски вериги и строителни хипермаркети продуктите, които предоставяме на българския пазар могат да бъдат намерени и онлайн. Пазаруването онлайн винаги е много по-удобно и по-бързо, а и винаги можете да получите повече информация за да ден продукт.

Партньори

Старанието ни за постоянно повишаване на качеството на продуктите предлагани от нас ни прави изключителни представители за България на международно признати фирми и консорциуми.

Микросис Ко ЕООД

е официален представител за България на фирмите  “TFA Dostmann GmbH & Co.” KG, Германия, фирма “Инвест Електроникс” ООД, фирма “BONEGA”, Чехия, фирма  “BROS”, Полша, както и  на фирма “SWISSINNO SOLUTIONS”, Швейцария.