За нас

“Микросис Ко” EООД е основана през 2003 година. В началото фирмата е ориентирана основно към производство и дистрибуция на електронни уреди за борба с вредители, под марките “Pest-X-Repel” и “Mouse Cleaner” в тясно сътрудничество с фирма “Инвест Електроникс” ООД.
През 2005г. поема дистрибуцията на битови водомери, производство на фирма “BONEGA”, Чехия.
От 2010г. е официален представител за България на фирма “TFA Dostmann GmbH & Co.” KG, Германия, водещ производител на професионални и битови термометри, хидрометри, барометри, часовници.
През 2012г. става официален представител за България на фирма “BROS”, Полша, специализирана в производството на репеленти, капани и отрови под марката BROS и широка и добре подбрана гама висококачествени торове BIOPON.
От 2017г. е официален представител за България на фирма „Waspinator“, Великобритания, производител на най-продаваното средство за възпиране на оси.
От 2013г. е официален представител за България на фирма “SWISSINNO SOLUTIONS”, Швейцария, водещ производител на капани и други уреди за защита от вредители.
И от 2019г. е официален представител на UEBER, Италия, водещ производител на натурални и екологични препарати за контрол на насекоми и животни, които желаем да държим на разтояние от нас.

Стратегически направления:

Къде да намерите нашите продукти

Нашите продукти можете да намерите в големите търговски вериги и строителни хипермаркети – PRAKTIKER, BAUHAUS, MR.BRICOLAGE, HomeMAX, PRAKTIS, ВИЛАЗ, АЛАТИ, КРЕЗ, TeMax, MASTERHAUS и др. Стараем се винаги да предоставяме количества съобразени с търсенето и сезона, но дори да не успеете да се снабдите с необходимият ви продукт в близкия до Вас хипермаркет винаги можете да го поръчате и от нас.

Онлайн магазини

Освен в големите търговски вериги и строителни хипермаркети продуктите, които предоставяме на българския пазар могат да бъдат намерени и онлайн. Пазаруването онлайн винаги е много по-удобно и по-бързо, а и винаги можете да получите повече информация за да ден продукт.