Инвест Електроникс

Инвест Електроникс проектира, разработва и произвежда битова и професионална електроника, и специализирана апаратура за измерване и контрол.
Създадена през 1990 година, като производител на битова електроника Инвест Електроникс развива дейността си в няколко направления, всяко от които има собствена, вече наложена търговска марка. След 1998 година фирмата включва в асортимента си и продукти за индустриалния пазар, като акцентира на производството на газсигнализираща апаратура. Тя успя да утвърди продуктите с марката Gas Sense сред водещите европейски производители и да спечели доверието на своите клиенти, благодарение на висококачествените си сертифицирани уреди, иновативния дизайн и стриктната система за контрол на качеството.
Екипът на Инвест Електроникс концентрира всички усилия и ресурси във внедряване на утвърдени световни технологии и съвременно технологично оборудване за всички етапи от процеса на проектиране, производство, тестване и настройване на изделията, за да гарантира на настоящите и бъдещи си клиенти, че те получават продукти с високо качество и надежно гаранционно и след гаранционно обслужване.